Missie

Wij hebben passie voor gezinnen waar het “net iets anders gaat” dan in andere gezinnen. Opvoeden van kinderen met een “special need” behoeft geduld en commitment en dat is waar wij mensen bij willen helpen.

“Unieck helps to build stronger relationships and families”

TEAM UNIECK

Anthonie is de oprichter en het gezicht van Unieck. Anthonie zijn kracht is om “complexe zaken simpel te maken”. Alle dingen die hij deelt zijn baseert op zijn jarenlange ervaring in het begeleiden van gezinnen met kinderen en jongeren die een vorm van ADHD of autisme hebben.

Anthonie Alderden
Oprichter Unieck

Enthousiast, Creatief en Warm

Dat zijn drie van de vele eigenschappen die Ineke bezit.
Een echte doorzetter, Haar missie is dat er veel meer verbinding tussen mensen onderling zal ontstaan.

Ineke Alderden
Community / Support

Wat zeggen anderen over ons

"Unieck heeft ons veel geleerd qua inzicht in ons kind en hoe je daar op de juiste manier mee om kunt gaan. Dit heeft tot gevolg dat je je eigen gedrag en reacties kunt aanpassen ten aanzien van het kind. Dit heeft weer tot gevolg dat er minder conflicten ontstaan in het gezinsleven, doordat het kind ook veel minder heftig reageert"

"Unieck heeft ons duidelijkheid gegeven wat we wel / niet kunnen verwachten van onze kind. Er is in ons gezin veel duidelijkheid en structuur gekomen. Wij als ouders hebben vele handvatten gekregen om met het gedrag van ons kind om te gaan"